14.11.2017 г., 10:42 ч.

Вместо реклама 

  Поезия » Хумористична
403 2 2

 ВМЕСТО РЕКЛАМА

 

Издадох свои книги две.
И ме потупаха по рамо.
За тях дорде се разбере,
продадох десет книжки само.

 

След туй раздадох петдесет
на мои близки, на Родата.
Слуха доде се разнесе,
аз влязох във тарапаната!

 

Книжарницата  в Първомай
сега ми книжките продава.
Понеже съм от този край,
аз там потърсих свойта слава!

 

Там "Офисите" заредих
и чакам своята изява!
Аз пиша книги само в стих,
това и за романи става!

 

В софийския културен свят
аз нямам близки във полето,
по-лошо е, че не съм млад
и тръгнах късно със сефтето!

 

Аз правя туй за първи път.
Отидох в градската "хранилня"
и дадох свойта свежа плът,
за "фенове" да е люпилня!

 

Днес на "държавната" ще дам.
Там място трябва да запазя!
Макар, че от туй чувствам срам
и принципа си ще погазя!

 

След "ходенето" спрях в "Кристал".
Там ме приеха с топло чувство
и взеха труда  що бях  им дал,
признаха  ми го за  изкуство!
  13.11.2017г. София

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??