4.01.2008 г., 9:52 ч.

внимавай! 

  Поезия » Гражданска
730 0 8

Какво мисля за любовта ли? Не питай!
Не съм преживял толкова силно чувство.
Ако не вярваш, излез и за мен поразпитай,
още не я възприемам като изкуство.

Всичко останало празни приказки ще бъдат,
може би ще изглеждам в очите ви смешен.
И лошите думи от сърцата ви ще тръгнат
и лека-полека аз ще стана от грешен по-грешен.

Ще почна да вдигам скандал след скандал
и ще се бия наляво и надясно.
Ще ме показват по новините като вандал
и накрая ще ме приберат натясно.

Така че, в любовта не съм специалист
и не мога да давам точно мнение.
Защото все още в ябълка съм глист
и в живота навлизам с леко съмнение.

Разбираш ли защо съм малко предпазлив
и не се хвърлям в любов от пръв поглед.
Отстрани може би изглеждам страхлив,
но и "умните" полицаи на всяко нещо правят оглед.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??