9.11.2008 г., 10:45 ч.

Внучка и баба 

  Поезия » За деца
1900 0 5
- Здравей, добре дошла ти, бабо!
- Слухът ми е добре, но зрението слабо.
- Градът голям е, но я дай по-смело.
- Ех, миличка, добре ми бе на село.

- Там ходеше като Пепеляшка.
- Баба съм ти, но не ходя със тояжка.
- Ще видиш, че ще свикнеш бързо тука.
- Дано да имаме сполука!

- Със тебе ще е много гот.
- Ще видя как е градският живот.
- Ех, бабче, дай да те прегърна.
- С прегръдка мила аз ще ти отвърна.


© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??