Водопади от вода
се стелят по твоя
трънлив път, дете,
но ти с вдигната глава
и със сила жива в сърце човешко
вървиш, не пълзиш
и това е тъй красиво, дете!
Дете от моя свят,
дете на моите мечти,
за по-добър живот
на таз планета - синя,
която избрах за род човешки
да живее. На тоз род
аз син изпратих
да посее семе велико.
Бисерни истини,
думи велики в едно цяло,
в три неща открито -
Бог, Син, Свети дух...
И семето покълна в души човешки
и жътва настава,
идва жътвар велик,
в бяло облечен - бяло сияние,
чистота, чистота.
Трудно ти е, зная,
но Голгота те чака,
и не бой се, мило дете,
аз съм с теб от началото
до края - от вековете минали,
до бъдещи безкрайни светове.
И запомни, дете, научи се
да воюваш с меч!
Със слово тъй велико
да посяваш в човешки души
Истината - тъй велика!
Не се бой от хули човешки,
Аз съм с теб!
Амин! 96г.
© Сириус Надежда Всички права запазени