16.12.2011 г., 9:38 ч.

Военна прокуратура 

  Поезия » Пародии
1146 0 0

И на тях им пиша от 2005-а,
ама и тази прокурорска чета
Петър Гоблена яко защитава
и всички факти дълбоко скатава.

 

Първо полковник Ячев с това се захваща,
даже призовка на мене ми праща:
в Плевен да го посещавам,
там показания да давам.

 

И понеже не съм го посетил
и по въпроса още просветил,
никакви нарушения не открива,
това събитие бързо прикрива.

 

Понеже Гоблена нахален се оказа
и със смъртна присъда ме наказа,
от РП пак полицаи тормозят
към психиатрията да ме извозят.

 

'Ми защо ли да не го правят -
от военна прокуратура нали се мотаят,
не им пука, че така полицията пази
престъпници и неграмотни хайлази.

 

Всеки прокурор си кротува,
за него полицая нищо не струва
има го за материал от обществото,
важно е на Петър Гоблена доброто.

 

Преписки до Окръжна пишат,
понеже за правото издишат,
искат повече да ги вбесят,
та белким по-бързо ме уморят.

© Владимир Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??