9.09.2016 г., 19:47 ч.

Война 

  Поезия
318 0 0

Вдигни всички изтребители, аз идвам,

Обяви пълна бойна готовност, аз съм тук,

Тук съм, нямам автомат в ръцете си,

Нямам дори граната, имам само сърце.

 

Изкарай танковете на улицата, аз дойдох,

Разпрати снайперисти по покривите,

Аз съм тук, дойдох само за теб.

Нямам дори бомба под роклята,

Имам само сърце.

 

Вървя по празния булевард.

Теб те няма в тоя град.

Няма нито мир, нито война,

Няма ни усмивка, ни сълза,

Аз съм тук сама.

 

Вдигни срещу мен заредения си автомат,

Нямам вече ръце, нямам крака,

Нямам нито очи, нито уста,

Имам само едно сърце.

Стреляй! Прицели се добре!

© Ваня Накова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??