20.06.2013 г., 17:57 ч.

Война на световете 

  Поезия » Любовна
682 0 10

Аз знам, че си жена и твоят свят
със мъжкия ми огън ще воюва,
ще ме разпалва с галещ аромат,
в съня ми тиха нежност ще вълнува.

Жена съм и попаднах в твоя плен,
челото ти със устни щом докоснах.
Душата ти с перо погали мен
и дяволски ума ми омагьоса...


Раняваш ме дълбоко със очи,
убиваш ме със жадните ми мисли.
Не ме докосвай в сбъднати мечти
със устни, утолили всички липси.


Аз всичко свое искам да ти дам,
кошмарите - до дъх да разпилея.
Със мен не ще си ни секунда сам,
неволи двама да преодолеем.


Тъй май е речено със Божи знак –
сърцето ти в ръцете ми да грее...
Ще съм ти пленник от зори до мрак -
окови в нас любовни да излеем.

 

автори: Михаил Цветански (ekstasis)  и Яна Котева (imperfect)

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??