1.09.2019 г., 16:15 ч.  

Път 10 

  Поезия » Философска
288 0 0

Далеч от суета и шум

аз вървя по своя друм.

От залеза съм озарен,

приключва този ден.

 

Звезди, луна ме греят,

птички волни пеят

и душа жадува най-подир

да постигне хармония и мир.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??