5.08.2008 г., 12:14 ч.

Воля, гордост, разкаяние 

  Поезия » Любовна
703 0 3

Волята за нещо тъй желано,
вярата в малките неща,
гордостта, която ни погубва
и разкаяната ни след това душа.

Силата на нежната целувка,
светлината в топлите очи,
топлината от една милувка -
колко хубаво звучи.

Всичко това в един човек,
който толкова обичам!
Воля, гордост, разкаяние,
в тебе цял живот аз ще се вричам.


                              09:46 ч.
                              05. 08. 2008

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??