21.02.2012 г., 14:54 ч.

Време 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Времето без теб е спряло,

времето без теб е като напукано огледало,

времето без теб отнема ми душата 

и ме запраща на три метра под земята...

 

Времето без теб направо ме убива,

времето без теб сърцето ми раздира.

Искам без теб да мога да живея,

искам да мога да те преживея.

 

На колена падам 

и пръсти вплитам като за молитва.

Моля се на Бога да ми прати теб

или душа ми да вземе, защото без теб не мога да живея.

 

 

 

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??