29.03.2009 г., 11:05 ч.

Време е за обич 

  Поезия » Любовна
1113 0 33

Рано е за прошка,

късно - за вина.

Време е за обич

и за топлина.

Дръзки и свенливи -

ставаме едно.

Повече от живи

дишаме Любов -

истинска и вечна

като светъл храм...

 

 

Ти откри в мен Ева,

аз във теб - Адам.

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??