1.08.2008 г., 12:16 ч.

Време лекува 

  Поезия » Любовна
715 0 2
Времето лекува ли? Поспри се и кажи?
Олеква ли на облака, когато завали?
Можеш ли за миг дори през огъня
да минеш и от жар да те гори?
Сърцето бие с нови сили пак само...
Не си мисли, че ако теб те няма,
животът ми не продължава да върви...
Всички са с високо вдигнати глави
и отминават онези малки красоти,
които леко по-надолу е оставил Той.
Той, който всичко сътворил по образ свой.
А я си помисли, не можеш ли за себе си и ти
да сътвориш прекрасен свят със сбъднати мечти?!
Все пак ти дишаш, бориш се и оцеляваш...
Дали си просто пионка, или разсъждаваш?
Правиш всичко, което искаш ти - да не би да съжаляваш?

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??