В Р Е М Е Р А З Д Е Л Н О
Хора,спрете,размислете,осъзнайте се,
не консумирайте само материални блага,
яжте от тялото на Христос,консумирайте Словото,
както Самият Той ни го завеща.
Много скоро наближава Време Разделно,
признаците Му отдавна марша си барабанят
и ни изправят по върховете на Критични Предели,
които са зинали,да погълнат Нашия Свят.
23. 06. 2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени