2.07.2017 г., 9:24 ч.

Време за любов 

  Поезия » Любовна
816 4 18

Прекрачваш прага ми желана

чиста, светла, ангелски красива,

чакана, бленувана, мечтана...

Разпуснала коси....река пенлива.

 

Време е за истинска Любов.

За скритите във нас копнежи.

За сбъднати мечти и смисъл нов.

За огъня на нашите стремежи.

 

Сърцата ни ще бият в ритъм страстен.

Душите ще се носят из ефира.

Умът ще бъде неподвластен.

Телата своя азимут намират.

 

София

28.06.2017 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??