27.06.2014 г., 20:39 ч.

Време за Порой 

  Поезия » Гражданска
275 0 0

Мътният и яростен порой

върти във изтощение републиката,

със нейния перфектен строй

и гледа онемяла публиката...

 

Гледа новия Содом и

новия Гомор,

разплул се в собствената си

помия,

сред самодоволство и

душевен мор,

на властваща и повсеместна

лакомия!

 

Погледите спрени са във шок,

от невъзмутимия поврат,

объркани от високоволтов ток

на прайдове, инцест във чалга фест,

безпаметен разврат!

 

Българският свят безмълвен е,

без коментар,

но знайте идва времето на Ной,

неотменимо в своята отмяна

на изтипосалия се катун,

на изродения, безценностен пазар,

да, идва времето на Ной,

време идва на победния порой!

 

23.06.2014 г.

гр. София

© Димитър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??