30.04.2024 г., 10:26 ч.

Времеобичане 

  Поезия » Любовна
178 1 10


Вечер е.
Романтика и химия се сплитат.
Единомислие.
Мечтите ни до голо се събличат...
Еротика -
Плътта гори без огън, но гори...
Рисуваме.
Обичта във двамата твори...
Сънуваме.
Това е сън във будно състояние...
Римуваме.
А всъщност сме поезия самите ние...
Новолуние.
Селена ни обсипва с звезден прах.
Това е!
Вселената Любов е, не и грях.
Обичане!...

29.04.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Времепространство »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??