18.11.2008 г., 22:13 ч.

Времето 

  Поезия » Любовна
536 0 2

Времето

 

Времето пак крещи на всеки,

времето отново се надбягва с нас,

времето е закъсняло да ни каже,

че време за нас не му остава.

То отлита и ни подминава,

не остава нито миг при нас

и ни показва, че сме закъснели

да се обичаме като преди.

Закъснели са и нашите мечти,

но времето не спира да ни каже

и ний пилеем само време да мечтаем,

а е вече късно - мечтите ни са отлетели.

И закъснели сме да се обичаме,

че любовта не съществува вече,

но времето забързано не намира време

да ни каже, че е късно да се обичаме.

И времето продължи да се надбягва с нас -

бягаше и не виждаше, че остава само

времето, забързано, подмина любов и мечти,

и без време времето ни остави сами.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Времето на никой не прощава,- " подмина любов и мечти,", но ние не трябва да се оставяме на времето и да оставаме сами !
    Поздрави за хубавия стих!
  • Човек винаги може да намери време за едно "ОБИЧАМ ТЕ", стига истински да желае това.
    Поздрави за стихотворението!
Предложения
: ??:??