29.11.2018 г., 10:25 ч.

Времето изтича 

  Поезия » Философска
807 0 1

                                                      Времето изтича

 

Времето изтича, просто си тече,

пораснал съм, а с душата на дете.

Времето изтича като пясък в ръце,

тече си, изтича, живота отминава,

като буйна река то преминава!

 

Времето изтича, а какво направи ти?

Ще оставиш ли след себе си следи?

Продължи ли рода на твойте деди?

Създаде ли дом за децата си добри?

 

Ще мине време няма да те има вече,

след теб ще продължат децата ти Човече!

Ще продължат пътя ти на на света,

ще следват твойте заръки, примера!

 

Вървя, творя за хората от моята душа,

дано остане след мен тази следа!

Да се гордеят с мен мойте деца!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??