1.05.2008 г., 18:26 ч.

Все ми е едно 

  Поезия » Любовна
1274 0 2

Мислиш, че ме интересува къде си, мислиш, че ми пука с коя си.

Все едно ми е с коя се целуваш, все едно ми е коя бленуваш.

Не мисля за теб вече, не мисля коя обичаш повече.

 

Коя целуваш, не искам да зная, с коя нощите прекарваш, все ми е тая.

Все ми е едно за коя мечтаеш, не ме интересува, че за мен не мечтаеш.

 

Мина ми болката в сърцето, не ме боли, че не съм в живота ти,

не мисли, че ме интересува къде си ти, не ми пука, че си с нея, може би.

Сърцето си излекувах от болката, не ме боли, че си с другата.

 

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??