27.03.2008 г., 11:28 ч.

Все по-често 

  Поезия » Философска
623 0 4

И все по-често дебнещото време

настила сняг в очите уморени,

опитва се страхливо да отнеме

искрицата в пулсиращите вени.


И все по-често нощите са будни,
а болката е чакан събеседник
на спомените в часовете мудни
до утрото, пълзящо като ледник

през циркуса на идващия ден.
И все по-често не намирам сили
да се усмихвам. Тъжен и студен
играя шут в абсурден водевил.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??