16.11.2005 г., 10:08 ч.

Все в съня 

  Поезия
969 0 1

Все в съня

В мен танцуват
палави искри,
пламъчетата бушуват
и в душата ми гори.

За теб сега си мисля,
за теб творя мечти.
Макар и да не те познава
сърцето ми за теб шепти.

Казва ми: "Иди
и истината му кажи,
поне за миг не мисли
и на течението се остави!"

Но не мога ей така,
сега и на мига,
да си призная любовта
без страха и без срама.

Как да продължа?
Разбира се-с нова мечта!
И така аз вървя,
и живея все в съня!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • това стихотворение сам го писала преди около година.и от тогава смятам че сам се събудилаиначе и аз все това си повтаряхрадвам се че в момента съм далеч от тези мисли в стиховетемерси за коментара!!!
Предложения
: ??:??