4.07.2007 г., 16:56 ч.

Всеки ден 

  Поезия
983 0 3
 

        Всеки ден


Всеки ден мисля за теб,

всеки ден искам да си до мен,

всеки ден виждам лицето ти в лицата на другите,

всеки ден е празен без теб.

Всеки ден очаквам „утре",

за да дойде по-скоро денят,

в който ще си до мен...

Всеки ден...

© Меги Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??