Всеки ден
Всеки ден мисля за теб,
всеки ден искам да си до мен,
всеки ден виждам лицето ти в лицата на другите,
всеки ден е празен без теб.
Всеки ден очаквам „утре",
за да дойде по-скоро денят,
в който ще си до мен...
Всеки ден...
© Меги Алексиева Все права защищены