4.12.2017 г., 0:34 ч.

Всеки ден...всяка нощ... 

  Поезия » Любовна
781 0 2

Всеки ден... всяка нощ...
в мислите си... се откриваме... и душите си докосваме..
така разтопяваме разстоянието между нас...

 

Всеки ден... всяка нощ...
в прегръдката... Нашия дом... се сливаме...
и отново един за друг се раждаме...

 

Всеки ден... всяка нощ...
в целувката ни... медена нежност преоткриваме...
и любовта ни... която се роди за нас...

 

Всеки ден... всяка нощ...
от мечтите си воал рисуваме...
с който от света да се скрием...

 

Всеки ден... всяка нощ...
копнеем за нашия свят вълшебен...
там където се чувстваме живи... и дишаме...

 

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сърдечно ви благодаря,Многоцветна за прекрасните думи ...за мен те означават много...и съм щастлива ..,че съм докоснала с нежност ...сърцето ви!
    Вълшебни и щастливи празници !
  • Чувствено и нежно. Много ми хареса, адмирации за прекрасния стих!
Предложения
: ??:??