17.01.2008 г., 11:49 ч.

Всеки хубав ден 

  Поезия » Философска
779 0 3

Всеки хубав ден


Всеки ден се радвам, че живея
и  чудни песни пея ли, пея,
от благодарност към Бога
за живота, който живея и че още го мога.

Не ще забравя всеки хубав миг,
не ще забравя всеки чуден вик
на моите приятели сърдечни и добри
във хубавите, топли, летни дни.

И ето ме пак сред тайфата голяма,
играем ту табла, шах или дама,
всички са весели, радостни и добри
и аз ги гледам и им се радвам с отворени очи.

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??