30.07.2019 г., 7:53 ч.  

Аз и Тя 

  Поезия » Любовна
650 0 3

- Три месеца вече по тебе съм луд!

- Не искам да страдаш, така се получи.

 

- Забравих за радост, умирам от студ!

- Ненужна е твоята вярност на куче.

 

- Празен и тъжен без теб е тоз град!

- Ще свикнеш - сърцето за теб е пустиня.

 

- Превърнах се в старец, а още съм млад!

- Господарка за теб съм, за друг - клета робиня.

 

- Копнея свободна да бъдеш за мен!

- Недей, друг е вече за мен е любимия.

 

- По обед замръква безсветлия ден!

- Душата загубих си, потърси ми я.

 

- Нещо твое намерих загубено скоро!

- Остави ме на мира, на тебе говоря!

 

- Желая душата си да ти подаря!

- Обичам красиви и скъпи неща.

 

- Свърших думите вече, безмълвен стоя!

- Всеки изход е вход! Той е просто врата.

 

- Без тебе горчи дори захарта!

- У дома ще те чакам Любими, ела!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??