1.05.2014 г., 20:24 ч.

Всеки край е начало 

  Поезия » Философска
1355 0 7

Всеки край е начало едно.

Всеки път почва с малка пътека.

И реката се ражда поток,

а пред нея се ширва морето.

Всеки ден е изтлеела нощ.

И лъжата забравена истина.

А душата е късче любов.

Преродена.Отново пречистена.

Ех, животът... е просто живот.

Полет, битка, пълзене и дишане.

Любовта го облича със цвят

и му дава цената и смисъла.

Всичко има си своя цена,

всеки поглед, усмивка, дихание....

Отброява във миг Вечността...

В мигове трупа тя състояние!

 

Всеки край е начало... дано!

Всеки миг е жълтица за Времето!!!

 

Христина

© Христина Дренска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??