19.10.2012 г., 1:05 ч.

Всеки миг обичам те 

  Поезия » Любовна
594 0 0

Всеки миг обичам те

Всеки миг обичам те,
с всяка частичка от мен,
с всяка глътка въздух,
обичам, когато сутрин мисля за теб,
в деня мрачен и блед,
мълчи ми се... в душата ми ръми,
не виждам очите ти... така боли...

Как искам до мен да си -
не може да се обясни,
да се събудя и да ме целуваш ти,
погълната от мечти,
искам да заспя, защото няма те...

При теб е част от мен,
появяваш се в съня случайно,
имаш ме нежна и топла,
радвам се безкрайно,
но за кратко, и пак... всичко е мрачно...

Мисълта за теб пронизва ме с лед,
искам да бъда в твоя ден и твоя сън,
в тишината... без думи... ОБИЧАМ ТЕ,
под дъгата, след дъжда,
в лято и най-големия сняг,
ОБИЧАМ ТЕБ!

 


26.09.2012г.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??