Всемир
Хълмът ... планината ... върхът!
Капката ... морето ... небето!
Красота ... сила ... величие!
Аз ... природата ... Вселената!
Пространството ... времето ... душата!
Мир ... тишина ... хармония!
Всемир!!!
© София Русева Всички права запазени