25.08.2011 г., 9:33 ч.

Всички отговори знам 

  Поезия » Любовна
594 1 4

Кажи ми, мили -

бързо ли старея?

Променям ли се много

в твоите очи,

старея ли, или пък още зрея? -

така, до скоро казваше ми ти...

Кажи ми, скъпи -

трепваш ли все още

при допира на моята ръка?

Дали във сънищата сладки снощи -

до теб пак аз съм била?...

Кажи, любими -

мене ли целуваш

във мислите усмихнат и щастлив?

И още ли към мен пътуваш,

запазил спомена красив...

Кажи, единствен мой -

принцеса ли съм още,

която носиш на ръце,

която в дългите студени нощи

вълнува още твоето сърце?

 

Не казвай нищо - Обич моя!

Той, погледът - говори сам...

За тебе аз съм само ТВОЯ

и всички отговори знам!

 

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??