26.06.2006 г., 23:18 ч.

/всички вие/ 

  Поезия
1132 0 3



Можеш да се усмихнеш. Веднъж.
Можеш и да пораснеш.
Ти можеш да направиш каквото пожелаеш. Красотата
носиш в себе си.

Аз съм уморен. Понякога.
Обичам да те виждам.
Трябва да имам реакцията на звездоброец. Вятъра
да си ми като път.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??