Jun 26, 2006, 11:18 PM

/всички вие/ 

  Poetry
1139 0 3



Можеш да се усмихнеш. Веднъж.
Можеш и да пораснеш.
Ти можеш да направиш каквото пожелаеш. Красотата
носиш в себе си.

Аз съм уморен. Понякога.
Обичам да те виждам.
Трябва да имам реакцията на звездоброец. Вятъра
да си ми като път.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??