25.10.2004 г., 23:31 ч.

Всичко е било сън 

  Поезия
1259 0 4
Нощ,луна,звезди...едно момиче и едно момче,аз и ти,прегръдка,целувка,две тръпнещи сърца и две слети в едно души..отварям очи-всичко било е сън!
А е толкова реално и така всяка вечер от дни насам.
Какво ми става?
Можеби не трябваше да става така,но стана-незнам точно как се случи,но вече нищо не е същото-Желая те!
Не те виня,не те предизвиквам,не те моля..просто те желая!


© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??