12.10.2023 г., 13:04 ч.

Всичко е игра 

  Поезия » Любовна
161 0 0

На две сърцето
в мене счупих,
да ти дам на теб парче. 
Свалих небето,
слънце купих,
дето само теб пече. 


От четири пръста
два ти давам,
да си ти напълно цяла. 
Душата мръсна
я продавам. 
Няма място във сериала. 


Спях навънка
по канавки,
да не бъдеш на студено. 
Пак издънка,
подигравки. 
Всичко яко - забранено!


Обядвах камък,
пих токсини
Отровата не ще се спре. 
Вдигнах замък
и без сили. 
Все да бъдеш ти добре. 


Мен изгубих
теб да търся,
да ти прося любовта. 
Как се влюбих,
кви ги ръся. 
За тебе всичко е игра.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??