20.01.2008 г., 14:51 ч.

Всичко е красиво  

  Поезия » Любовна
641 0 4

Всичко е красиво

Така красив е слънчевият ден
и желанието в нас горещо,
красиво е всичко, щом си до мен,
вълшебна е всяка наша среща.

Красива е и всяка нежна дума,
изречена с любов, дори без глас,
така е сладко аз да те целуна
и да завалят звезди над нас.

Красиво е до теб да треперя,
а ти да ме обсипваш с нежни ласки,
любовта ни в майско цвете да намеря
и да направя хербарий прекрасен.

Красиво е да ме целуваш,
устните със сладка обич да докосваш
и лика ми в сърцето ти да нарисувам,
с любов и нежност да ме носиш.

Красив е пътят, по който вървим
с две хванати здраво ръце
и всичко път ни прави да продължим,
да стигнем до едно сърце.

Вълшебно е Луната да ни гледа
и да намигва през нощта щастливо
на два красиви силуета,
при които всичко е красиво.

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??