25.11.2009 г., 11:51 ч.

Всичко е... Сега 

  Поезия
562 0 13
На два пъти умирах  
и два пъти видях аз светлината.
И връщайки се, не разбирах
къде е истината и лъжата.  
     
Не се шегувам! Не познавах никой!
Говореха ми някакви неща.
Не можех и да реагирам.  
Аз  виждах...  размазани лица.
     
Но върнах се!...И осъзнах, 
че всичко, ама всичко е -Сега!
На тебе, Господи, благодаря!
И зная... бдиш до други...  
  и сега...  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??