25.05.2008 г., 1:45 ч.

''Всичко е възможно'' 

  Поезия » Любовна
621 0 2

                     ''Всичко е възможно''

 

В теб ако се влюбя и то както вчера

и ума си ще изгубя, но ще разбера,

       че всичко е възможно.

 

Всичко е възможно, особено ако е сложно,

защото точно тези неща го правят тревожно.

Никога не може да бъде трудно в нищо,

положи малко труд и усилие и тогава всичко

        на теб ще ти донесе удоволствие.

 

Попитай любовта дали е истинска

и ако това вече е така, няма да има

нищо лошо, защото всичко е възможно.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??