6.12.2007 г., 10:18 ч.

всичко си за мен  

  Поезия » Любовна
622 0 1

Погледът ти - небето над мен.

Усмивката ти - радостта в мен.

Целувките ти - вкуса на живота за мен.

Прегръдките - утеха, без която не мога.

Липсата ти - тялото ми без душа.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??