20.04.2008 г., 21:51 ч.

Всичко свърши, но още те обичам! 

  Поезия » Любовна
795 0 1
 

Сега, когато всичко свърши,

разбирам, че чувствата ти са били игра на думи!

Сега, когато всичко свърши,

разбирам, че изгради света ми на лъжи!

 

О, само как ме боли...

Сърцето ми се раздели на две,

сега то кърви и страда,

И пита: "Защо ми го причини?!"

 

Отговор за сърцето нямам,

защото отговорът и ключът към него бе ти!

А сега, когато те изгубих,

то кърви и боли...!

 

О, как ме боли, обичам те, а всичко свърши!

Обичам те, а вече ти е все едно.

И с друга за ръка вървиш, и на друга

ти нежно шептиш: "Обичам те!"

 

Душата ми вика за тебе от болка,

а ти вече не обръщаш внимание!

Душата ми плаче и пита:

"С какво заслужих такова наказание!?"

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??