30.08.2009 г., 21:42 ч.

Всичко в нас 

  Поезия » Любовна
525 0 1

Мисълта ми е в твоята мисъл.

Сърцето ми в твойто сърце затуптява.

Душата ти мойта душа покорява

и твоят огън огъня в мен потушава.

Сълзите си в твойте сълзи пресушавам

и копнежът в мен в твоя копнеж пресъздавам.

Трепетът в теб моя трепет подклажда

и вечна ЛЮБОВ, от нашата любов, се заражда.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??