11.07.2004 г., 17:54 ч.

Всичко,Всяко,Всеки 

  Поезия
1165 0 0
Аз Търся Те във Всяко Цвете около Мен,
всеки полъх,всеки поглед ,всики стом,
на всичко живо.
Търся Те във всяка гънка на Земната почва,
всяка тревичка,всяко растение,всяка скала,-
издигаща себе си Над всичко,извисяваща се до небето-
всеки връх ,на всяка планина.
Аз Търся Те ....всеки ден ,час ,миг....
Търся Те...защото Те Обичам...
Търся Те във нежните цватчета,обгръщащи
всеки нежен аромат,всеки сладък цвят.
Аз Търся Те горе във Небето-там,
край птиците красиви,издигащи се над високата шир.
Дето гледат всичко от високо,но сякъш нищо не виждат.
Нищо не остава в техните Очи,в техните Сърца-и пак високо..
Близо до Теб.Ти си Там и Ме Обичаш..А Аз ...Търся Те..
Търся Те във Морето, Красиво, Дълбоко и Лазурно...
криещо много тайни,много истини и много ..тъга...
То е дом на много същества-от малките рибки,
с техните разноцветни шарки ,
до големите рифтове-красиви,плавно преливащи
в разноцветната дъга ,на тяхната самота..
Търся Те в погледите  на околните,в техните очи,в тяхната душа.
Търся Твоята Искра,Твоят Мир,Твоята Благодат ....
във Всичко Живо,....всичко Земно...всичко Красиво и Крехко.
Защото Ти Си Любов,Красота И Радост.
    Тъся Те във всичко .
Всяка картина,всяко цвете,всяка капка,
всеки стом,звук и полъх на вятъра.
Търся Те и в Лъчите на Слънцето,
във всяко пухкаво облаче,всяка песачинка на земята.
Търся Те там...където Ти Ме намери...
Търся Те , защото Те Обичам .
Душата Ми копнее за Теб,
Всяко къдче от Мен Те Желае,
Всяка Моя Кледка Те ОБича,
И Всеки Поглед  Мой .....Те Търси...
Търся Пътя Към Теб ..-И Знам
Ще Те намеря.Където и да Си!
Ще Те намеря!!!Защото Те О-Б-И-Ч-А-М!!!

© Ивка Дикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??