12.11.2006 г., 1:01 ч.

Всичко за мен 

  Поезия
641 0 2

Ти влюбен ли си в мен, не зная,

но опитвам се да разбера,

защото, когато дойде време на безкрая,

аз искам с тебе да умра.


Разбираш ли, че в теб съм влюбена,

ако ли не, го разбери,

защото знай, без тебе съм загубена

и затова от очите ми капят сълзи.


Любовта за мене е всичко,

любовта за мене си ти,

затова осъзнай се и разбери го,

че всичко за мене си ти!


14.11.2004г.

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • разбирам те, но аз не зная
    но мога бързо разбера
    в очите ти ако позная
    и видя в тях да къпе се и ЛЮБОВТА..
  • Няма как да не го разбере
    очевадно е, та чак боде

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??