22.06.2021 г., 11:54 ч.

Всяка любов е тъга 

  Поезия » Любовна
237 0 0

     

      Всяка любов е тъга

 

Няма любов, озарена от щастие,

няма звезди и слънца.

Всяка любов е пропита с нещастие,

всяка любов е тъга.

 

Чезнат мечтите, далече остават

първите трепети в мен,

чувствата нежни в нощта избледняват,

сменя ги порив студен.

 

Всяка любов те терзае, измъчва,

всяка любов те руши,

болка горчива душата изпълва,

страда сърцето, боли.

 

Няма любов, озарена от щастие,

няма звезди и слънца.

Всяка любов е пропита с нещастие,

всяка любов е тъга.

             Мария Мустакерска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??