19.07.2018 г., 12:37 ч.

Всяка нощ 

  Поезия » Любовна
381 0 2

Всяка нощ в сънищата

си те усещам. И ето, че 

отвори се врата по пътя

към теб. Любовта ми към

теб е толкова чиста и 

истинска. И ето че отварям

вратата водеща към теб. 

И те виждам. Обичам те 

любов вечна и незаменима.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Това произведение съм го публикувала и в моя блог. Ако някой желае да прочете блога ми, ето линк към него:

http://cassy.blog.bg/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??