25.05.2023 г., 8:00 ч.

Всяка обич 

  Поезия » Любовна
179 1 0

      

 

   Всяка обич

 

Всяко чувство е надежда,

пуст без нея е света.

Пулсът ми към теб отвежда,

в две очи побира се нощта.

 

Всеки миг е лятна буря,

танц от чувства и мечти.

Няма как да ги открия,

ако в тях не си и ти.

 

Всяка обич е начало,

но със твойта красота,

като в странно огледало

с нея ражда се деня.

 

Всяко щастие побира

любовта на две сърца,

а душата сякаш вика

твоята душа сега.

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??