20.10.2023 г., 9:46 ч.

Всяка сутрин 

  Поезия » Любовна
153 0 0

      

      Всяка сутрин

 

Всяка сутрин небето изгрява,

оцветено за мене блести.

Всяко сутрин душата открива

в бели облаци светли мечти.

 

Планината е синя, прекрасна,

тъй далечна загадъчно спи,

чака слънцето с обич да стопли

върховете ѝ в златни лъчи.

 

Всяка сутрин за тебе си мисля,

всяка сутрин до мене си ти.

Всеки изгрев отново докосва

с цветовете на есенни дни.

 

Тази обич в сърцето си нося

с най-красивите земни сълзи.

Приеми я такава безкрайна,

тя е в сините мои очи!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??