14.06.2009 г., 20:16 ч.

Всяка вечер в небето 

  Поезия
763 1 5

Звездите трепкат тъй сияйно,

играейки в нощта омайно.

Изпълват те небето с красота,

с нежна и вълшебна - чудна светлина.

Погледнеш ли за миг това небесно царство,

оставаш вглъбен в неземното богатство.

Недей изрича думите - "товар",

любувай се, мечтай, копней за този дар.

И всяка вечер в небето

сетивата търсят,

търсят малки чудеса,

търсят галеща искра,

търсят нея - вечната звезда...!

© Жаклин Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??