11.07.2010 г., 11:42 ч.

Вуду магия 

  Поезия
452 0 0

Вуду магия

 

Построи за мен

много пясъчни замъци

Сега ги отмиват вълните

Открадна за мен

много цветя

Още кълнат те жените

Аз ти направих

Вуду магия

Накрая

прободох

очите

 

 

 


Радка Миндова

11.07.2010 год.гр.Сливен

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??