Jul 11, 2010, 11:42 AM

Вуду магия 

  Poetry
458 0 0

Вуду магия

 

Построи за мен

много пясъчни замъци

Сега ги отмиват вълните

Открадна за мен

много цветя

Още кълнат те жените

Аз ти направих

Вуду магия

Накрая

прободох

очите

 

 

 


Радка Миндова

11.07.2010 год.гр.Сливен

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??