19.06.2007 г., 12:19 ч.

ВУЙЧО- ВЛАДИКА 

  Поезия
747 0 6

 

Забрави, че беше закърмен с мотика,

че са го возили само рога и копита,

че си държеше парите в кърпа нашита,

и че не пиеше друго, освен люта мастика...

Разбираше вече от власт, политика,

заучи набързо един-два езика,

разхождаше гаджета вечер с “Буик”-а

и завист човешка в колегите предизвика...

Изобщо - навсякъде почна носа си да тика,

защото вуйчо му беше... вуйчо-владика!

                                                      МАГИ

© Магдалена Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??